Tjejfest...

Ja, nu kom jag precis hem från ett girlpartey! Snurrig. Så det e väl bäst att jag inte skriver så mkt....

<<<<<<<<<<<<<<<<Trevcligt vasr det iaf! Men förstrår inte riktigt hur jag kunde bli så yr??? KAnske för jag itne glufa i mig så mkt av Spicy maten... vilöket jag nu ångrar bittert....  Men men... ja skoj var det....
'

nu borde jag sova....

Undarr vad Jerssica åMalin gör.......... Lyssnar på RApport genom ett par rustika hörlurar kanske? Ja v et ine.

God Natt

Tjejfest...

Ja, nu kom jag precis hem från ett girlpartey! Snurrig. Så det e väl bäst att jag inte skriver så mkt....

<<<<<<<<<<<<<<<<Trevcligt vasr det iaf! Men förstrår inte riktigt hur jag kunde bli så yr??? KAnske för jag itne glufa i mig så mkt av Spicy maten... vilöket jag nu ångrar bittert....  Men men... ja skoj var det....
'

nu borde jag sova....

Undarr vad Jerssica åMalin gör.......... Lyssnar på RApport genom ett par rustika hörlurar kanske? Ja v et ine.

God Natt

Ny Era

Ja, har försökt omvandla bloggen lite.... Gick väl sådär huh?

Om ni undrar vad det är för en liten bild före varje rubrik, så är det en bild av en sushitallrik... varför? Vet ingen.

Såg under gårdagen och lördagen 4 filmer och ett gossip avsnitt. Gossip får som vanligt SSSSSSSSSS. (10)

Death Race: 5/10

Pride and Glory: 7/10

RocknRolla: 4/10

Max Payne: 7/10

Inga höjdarfilmer.... men helt okey sjukfördriv...

Bra Knivar

Tänk att en bra kniv kan göra en lycklig... för en stund. Detta upptäckte jag igår när jag stod, svettig å sur, framför spisen å skulle koka ihop nån äcklig lunch. Kom då på att jag i mellandagrna kommit över två knivar i fabriksbutiken, Nyköping, som jag ännu ej öppnat. Lyckan var gjord. Jag slet fram knivarna, vars förpackning var ett elände att få upp, började hacka rödlök för glatta livet! (ok, Kanske liiite överdrift, var/är ju inte i min finaste livsform direkt) Men grönsakerna gick iaf som en dans att skära!

Nä nu måste jag bli frisk... å börja plugga...

Häj

"Svag som en kattunge..."

Ja... barnvakt skulle jag va.... inte hade väl jag räknat med att jag nästintill skulle stryka med på kuppen!

Nu e jag hemma igen... Efter att pappa fått skjussa hem mig. Å barnen till Nettan. Kanske lika bra det - för vem vet hur grann broder magnus skulle vart vid hemkomst - efter en 24h kryssning?

Sjuk e jag alltså - å igår kväll var det INTE roligt... jag tänkte som Gunde S: "kämpa Kämpa". Nära att jag svimma av, där jag stod å skar upp grönsaker i köket... Tur att Sebbe å Wilma ville kolla på film efter maten iaf - det blev Narnia (som d för övrigt kunde replikerna till utantill). Kröp upp i soffan alla tre, med ostbågar å godis... å förutom några sparkar här å där, så var det rätt mysigt, i feberfrossan.

Så jävla trist att alla girlsen kommer till stan ikväll - å jag kan inte joina!!! :(:(:(          ahhhhhhhhhhhhhhh

to weak ja

OASEN

Igår hakade jag på BrorMange å hans children till Oasen.... Ett litet badhus... oas... med "afterwork" i veckorna... Snacks å öl å bad á 50:-.... Ansvarsfull som jag är tog jag istället en pepsi.... :-) Å så fick jag Wilma att simma själv i stora bassängen... aaa med armpuffar såklart ;-)... Under tiden satt magnus å hans vän Niklas i Bubbelpoolen å jäste... Jo jag tackar ja... Inte undra på att Wilma e rädd för att simma, när inte ens Pappa vågar sig i Poolen... " D e för kallt"... tsss. Räka. :P



IKVÄLL: BAnrvakt åt Sebbe å Wilma... tom imorn kväll... SKOJ! Imorn Blir det nog bio, DiscoDaggarna... huh

Daniel e sjuker, så han får stanna hemma.... själv har jag andningssvårigheter... hoppas på att det går över... å att jag INTE blir döende... som Daniel.....


mobilbilder, dec-jan


Sladdar...

Nu är jag tillbaka i E-tuna... och imorn kommer Daniel hit:), förhoppningsvis med min böcker oxå.... så man kan hrmm börja plugga... lockar ju inte men är väl rätt bra å börja snart.

Helgen spenerades i STHLM... lunch med Jessica, och Middag och övernattning hos Ida... mkt trevligt!, OCH i Flen, Kalas, Daniel 29 bast... Kalas blev det... och Söndagen var mest seg....

Tänkte läggaupp lite bilder... så fort jag hittar en passande sladd - till både kameran OCH mobilen... hmmm ser mörkt ut...!

IMORN KOMMER KYL Å FRYS! Treeeeeeeeevligt.... kan man ju handla lite mer än en måltid åt gången -  MEN NU - MATJAKT!!!!!!! 

XOXO



.... Mitt inne i ett gossip-Maraton.... att det ska ta sån tid att få ner ett avsnitt... ooootålig

...Och seg efter gårdagens pimplande med Sandra!

Min vän Sandra bjöd på en alldeless uuunderbar middag i sin lilla lya nere på stan. Lax Och klyftpotatis blev det.... så duktig sa - även om receptet var stulet från vår vän Ida ;-) hehe

Tacka vattnet, kan vi göra, for att huvudväekwn idag är näst intill obefintlig.... bara seg som sagt... å lite illmående. Kan bero på den korta sömna man fcik.... kunde inte somna... så kollade på gossip till 4. Sen var det upp för frukost (kylen fortf pajj!) hos pappa och inhandlande av lite gröna växter.

Nu saknar man det hemkörningsutbud som fanns i BKK. Ahhh... en pizza skulle juh inte sitta fel nu assa... Men jag tror bestämt jag blir liggandes här idag. Så chipsen får gå lika bra! Fett som Fett.

16minuter kvar nu.

Imorn --> STHLM. Lördag --> Kalas

värme


en flytt utan dess like

Idag hölls första föreläsningen i Ekonomistyrning ocg Redovisning. D-kurs. Under föreläsningen var jag ovetande om att jag m.fl, endast var vilkorligt antagna till kursen och magister uppsatsen - då vi inte gjort tentan i C-kursen ännu. Detta kan resultera i att vi ej får vår CSN-slant.... och ja, att vi inte får läsa kurserna... suck suck suck.

Befinner mig alltså nu i e-tuna... I ett bombnedslag = nya lägenheten. Som ju inte var spec fresh vid inflytt, ni har säkert hört om maskincidenten... och bajs- å hår- å plåt historierna... orkar icke ta upp dem igen. Ja just, nu fungerar inte kylen heller. Imorn blir det Knäckebröd med mosad avocado å te till frukost. Vid 9 kommer tydligen nån el-nisse som ska byta ut el-mätaren. Så där rök min sovmorgon.

Dagens ljusglimt var väl ändå¨fikan med Sandra :) Ja, å just, träffa de få som går kvar i klassen :) Läraren verkar i och för sig ganska så reko oxå... och gammal. Men mkt stenciler/papper hade han då med sig... en hel regnskog kan jag tro... Aja, det största problemet lär väl bli jag själv och min tröga hjärna - och förmågan att få in saker i den- om jag nu får läsa kursen vill säga ;-)

Imorn... Lunchtrip till V-rås månne....? Promenad? Städning? Paketjakt. En date med brorsan på kvällen :-)

NU --> --> Dusch å bedtime/Gossip

Tjing


RSS 2.0