badat

I söndags badade jag för 1a ggn i år... vid Orrö Beach! Visar inte gärna upp denna figur fööör ofta... men e man kvick så slipper kasnke folk bländas osv... Så det blev ett snabbis dopp...

Idag blev det hela 2 dopp! Förlje med martin å Malin till Malins sommarstuga... sola lite å rodde till idrottsgårn för att bada. Sedan var det dax för marta att jobba, å jag blev kvar här i Mammas nya lgh... Hängandes framför datorn... lite uttråkad... (ovanligt?) Då Både mamma martin å daniel jobbar! hmmm


Igår blev det en trip t k-holm med mamma å Linda... innan vi var tvugna att ta farväl... :( kändes lite sorgset att krama om Linda vid parkeringen... Ögonen tårfylldes.... men viking som man e går det ju inte att stortjuta sådär öppet på stan... Linda fick skynda iväg.... och vände sig om en gång - Då kom tårarna igen. Till å med mamma tyckte nog att det var lite sorgset, då även hennes eyes var lite blanka.... "Ja just det, ni ses ju inget mer nu" Sa hon. Nej just.

Hann iaf mysa lite på m¨åndagskvällen på mammas ballis... med lite vin å prat.... :)



JObbade sista dagen i måndags.... Lite sorgligt, mest för att Sara e kvar där, å att hon inte ska plugga mer sen. Men vi lär höras!

MIddag hos mormor i måndags oxå... trevligt... Å Gott... Lax :)  Å efterrätt - offcourse! Björnbär-hallon å blåbärspaj! Med valnötter! Samtidigt som morfar *Sköning* körde bildespel från deras semester p datorn - varje bild kommenterades.... Dom e söta dom...



NU måste jag röra på mig! Å bilder från helgen kommer i sinom tid!  Å just,

Har skaffat resedagbok nu, där bilder resan kommer att läggas upp framöver! HÄR kommer ni till den sidan, där jag/Vi heter FiaDanne... (danneFia fanns redan)



Helg i Flen

Åter en helg i Flen....

Anlände fredagnatt kl.03.00 typ..... efter att ha flyttat å städat ur lägenheten i Västerås. Uschusch.... lite vemodig känsla....men mest skönt... :P

Bekymret kvarstår dock hur jag skall göra med jobbet..... Jag å Daniel åker tbaka imorn bitti.... 06.30 :( Då jag ska jobba å Daniel fixa det sista.... besiktning 15.00!  Har sagt att jag ska jobba t sista juli.... mn känns lite besvärligt nu när man inte har nånstans att sova! Så ska snacka me dom imorn!

Igår var vi på infl/grill fest i Brpgetorp... det var trevligt! HAde dock velat besökt Nyköping... där Ida å Sandra var.... men så blev det dock EJ. Kanske Ida e kvar i veckan så man kan göra en dagsutflykt dit månne????

Bilder från helgen kommer inom en snar framtid!

Nu kommer Linda å Marrre!!!!!! Tjing!

Ps. Fortf ingen blåbärsplockning gjord.... måste kontakta mormor! DS

Pss. "Ps I Love You " <var en bra men sorglig film .Dss

packing

inte mkt att rapportera, förutom en näradöden upplevelse igår, och ett ständigt moffande....

Daniel är i stan å vi packar nu lite smått..... faaaaan va tråkigt... Å kliar i näsan gör d!

MÅSTE plocka blåbär i helgen....

Kram hej!

Fiskelycka...!

Shit vilka bönder vi váaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Haha, bilder från gårdagen! - 8 fiskjävlar ficka JAG upp - men tydligen ingen värd att behålla :(

Slutade med att jag blev sjösjuk ute på bryggan och var tvungen att avbryta...

120:- spänn kostade det tydligen att fiska oxå.... shit pom.

Fridfullt? Jag vet inte. Tur att man hade winerbröd med.


En fredagskväll i K-holm

Märker att jag för bekvämlighetens skull lägger upp bilder mer ofta, istället för att skriva..... hmmmm
MEN  ~En Bild Säger Mer än 1000 Ord~ så sant så sant.................



Det blev jag, Daniel, Semra, Nalan, Ida, MAdde å Jonas............


'
"The Red Cuple"
 
Jag funderar på att sälja Ida till en cirkus... hon jonglerar mkt bra med 3kubbar, och kan dessutom ha en cigg i munnen samtidigt... + att hon spöa Daniel (å alla andra) i klockan!


Semra elelr Sandra skicka gärna "Gruppbilden" som togs :)

Skit kul att se alla iaf! Spec roligt att miss DeWoul dök upp utan förvarning!



2 VECKOR KVAR TILL THAI NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!


Från förra helgen


Ljungen, Jessica, Christer......

Daniel....snuuusar!

Pappa Korell!!!!?

Den här bilden är iiiiiiiiiinte rolig asså.... Glugg!? Usach.... men den får ligga här ett tag iaf.... så man kan få sej ett gott skratt :P

DOGGE! Kid of ante å Jojjo!



Tagit första dosen ducoral idag... juack!

Flen igen denna helg... tog ledigt idag.... So I´m back in Flen. Varför kan man ju undra, eftersom Daniel sitter på nedervåningen och spelar FIFA08 som ett psyk... å jag är restless!!!!!!!!!!!! MEN om några timmar ska vi iaf till k.holm och grilla med madde jonas och tjejerna.... To the VILLA.... ja Madelene Carlsson, du är nu en stor flicka du :) Gör om kök å grejjer:P Själv får man va glad om man får möblera om ..... aaa ja vet inte vad, i handväskan!?

Va fan ska man ha på sej då... ikväll. USch.

Uppehåll

Sitter strandad i Flen.

Blev inget Malta.

Less......

Försöker intala mig själv att d esom d e.... och att det inte e så farligt.....MEN det e PISS. Flen suger verkligen oxå... Svårt att hitta på aktiviteter nu när man ändå e ledig t på måndag..... Man får väl slappa bara då? Kul, känns som bortkastad tid

Tur att jag får umgås med Daniel lite iaf...

~Tänk Thailand~
~Tänk Thailand~
~Tänk Thailand~

Kasnke blir ett skrivuppehåll på några dar nu......

I väntans tider

moahhhhhhhhhhhhhh!

Vill ju så gääääääääääääärna åka till Malta å min käääära sister å på brölopp å sol å båtutflykt å allt......... Så jag tog å sökte på blocket igår............

Hittade en påg som ville sälja sin tickets... fast i aug..... MEN man kunde tydligen byta datum.....

SÅ NU VÄNTAR JAG .... Har nämligen hållt på sen i morse fram å tillbaka. Daniel & CO tyckte såklart d var risky att köpa biljetter över blocket... å d e klart, d e  d ju. Men så valde de tydligen att lite lite på killen - Nico- (haha) och han skulle fösöka fixa det hela åt oss.... MEN vad händer då - Ryan fucking Air hänger sig väl!?

Jo, så nu ska killen jobba klart å sen försöka igen... så d visar sig hur detta skall sluta.... Den som lever.............

Måste hur som helst börja göra en packlista nu, s¨jag kan dra ner till flen på stört om det visar sig bli av....


TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GAttaGO

Helg i Stockholm

Ja, det belv en långhelg i Stockholm... Vilket inte var planerat från början, men efter batt ha vart på Thaiambassaden och fått reda på att vi var tvugna att hämta dom på måndag mellan 10-12, var det så d fick bli.

En mkt trevlig helg med god mat och treeeeeeeeeeeevligt sällskap. Ja just och även en påtvingad utgång :P, som resulterade i en söndag med mestadels slutna ögon;)

Hann klå Ida och Nalan på spel hela 2ggr oxå - inte illa pinkat!!!

Lite jobbigt att jag i fredags klädde mig för sommar å sol - i mina flipflops, jobbigt och stressigt blev det idag i ösregnet, när jag först sparng runt i Stockholm, och sedan tog tåget till V-rås för att hinna jobba, där regnet öste ner ännu värre!

JAg är för tillfället lite,,, eller VÄLDIGT deppig. Var verkligen inställd på en trip till Malta... å nu blir jag så jävla irriterad när biljetterna huxflux gick upp i rök - HELVETE! :(:(:(

Nästan så man måste tröst äta en bulljävel!!!!!!!!!!!!!!!!

HEj

PANDA

Efter en låååååååååååååååååång å seg arbetsdag... som började bra, med flyt i arbetet å smörgåstårta å firande av Lena som fyller 50, känner jag mig lite sliten. Eftermiddagspasset gick nämligen inte så vidare värst...

Jobbade 8-20.15.... åkte å köpte sushi . som jag för övrigt åt i bilen på tågstationen, medans jag väntade på Daniel. Det är ju kalabalik i stan nu . POWER MEET = Massa raggarbilar som cruisar runt i hela stan å skapar trafikkaos.. AsStort e det, som festival med massa stånd å grejjer. Men just den här ragggargrejjen  känns inte riktigt som nåt för mig...

Imorn ska vi som sagt upp till Estockholmo å fixa VISUM. Det kort som jag skulle fått tillbaka från Bangkok var spårlöst försvunnet, så jag å Daniel var nyss å fixade nytt i en automat på Coop Forum... ahhhh Återigen! Denna gång på coop alltså - där automaten var belägen precis vid kassorna - YES! Byfånen hoppar in!

HAHAHAH.............. Jag kan efter denna photoshoot konstatera att jag behöver MERA sömn.... VÄRSTA påsarna under ögonen- fullkomligen stack ut ur kortet. men ett gott skratt fick jag mej, inte minst av den bilden där jag tog fram mina finaste sidor - "Mongolooken" å vindögd... HAHAHAHA... Daniel blev oxå påmind om varför han "föll" för mig. JA han e fan lyckligt lottad han!

Nu hoppas vi på att visumansökan går igenom bara!

Nattifnatt!

Ring ring

Imorn blir det öööööööööööööööööööver tid. Ser ej fram emot det efter denna sega dag. Mina uppgifter blev jag klar med ganska snabbt idag - så då fick jag sätta mig å ringa till företag och kommuner med skulder.... dhaaaaaaaaaaaaaaa,,, låter som en tönt i telfonen - blir ju inte bättre när jag inte har svar på tal. Dra nå gammalt över mig!

MEN jag har börjat tränat - igår, blev ingen squash, så jag drog t gymmet istället. Smockat med folk! Skulle köra rygg, men alla ryggmaskiner var upptagna, började därför med en bröstmachine... å gick sedan över till rygg, å avslutningvis en magmaskin - DÅ kommer en man/Gubbe/nåt fram å frågar om han får köra imellan... jo visst! Grejjen var ju bara att han va pygmé, var tvungen att ställa om maskinjäveln efter varje set - Men en stark liten pygme märkte jag att han var - när jag satte mig i maskinen å började köra, hade missat den lilla detaljen att ställa om vikten... hehehe men viking som man är körde jag på... illröd i ansiktet... kämpakämpa! Behöver jag säga att jag har THE Trainovärko idag??

Dagens pass bestod av benövningar! Schvett blev jag! OCH jag glömde stretcha :(:(:( vilket jag kom på i duchen å försökte återgärda i denna... HAHAHHA gick så där... höll på å göra en "DAniel" ;) Vilken syn.

Kom för en stund sen hem från stan - där jag ätit på spicy hot med Sara och hennes två barndomskompisar... hehe lite malplacerad? Vem ska bort? Ne då de va trevligt, och gott - Å nu har jag matlåda t morgondagen :)

PussycatDolls2 nu......



Jakten efter Maltabiljetter fortsätter.... har en plaaaaaaaaaaaaan.

Dyster

Vill verkligen åka till Malta! Men på 30 sek sköt resorna upp i pris som satan!!! lägger inte 4000:- för endast EN flygbiljett. Jag tyckte 2000:- var dyrt, men man kanske skulle nappat på d iaf,,, såhär i efterhand... jaja tittar iaf typ varje timme för att se vad osm händer...


Tog mod till mig idag å fråga om ledigt på fredag. Måste fixa visum i Stockholm. Saken var den att Sara redan tagit ledigt... men jag erbjöd mig att jobba över på torsdagen... OCH det gick dom lite teksamt med på. YES!

Kl 18.00 är det squashtime! OM Sara nu känner sig taggad å redo - var ltie krallig innan hon gick hem idag. Visar sig.

Annars e det inte mkt som händer i mitt liv för tillfället......

Måste gå ut med sopporna - d luktar... Fresh - not.

Hej hopp!


RSS 2.0