Götet

Då var man Hos sister i Gbg! Proppis å tlött efter God middag (50kalas middag)bestående av: Lufttorkad skinka & galiamelon, rostbiff, skinka, salami, potatissallad bröd & olika ostar OCH Färska räkor... MUMMA! Till detta dracks det vitt vin, vilket jag inte druckit på väldigt länge... ALLT var mkt gott må jag säga - å detta tyckte nog även border Marta - som fick i sig halva räkskålen! .... (joo martin nästan...) :P

Dagen började med en tågresa á 4 timmars restid. HAHA... första rutten satt jag med ett helt bowlinglag i samma vagn... endast karlar 50+.... Hade visst något läger i Örebro... väldigt pratglada (ja inte me mig).. varav en som stammade....hehe (ja veeeet man ska inte skratta - men han var ganska underhållande, och osammanhängande).... Bengan hade glömt finbrallerna på discobowlingen uder förra turneringen, efterom han tagit ut dem ur väskan för att de ej skulle bli skrynkliga. När han dagen efter skulle på "banketten" blev det ju som ni kan förstå kallabalik... Detta var ett utav många samtals ämnen under resan("körslaget" och Travet var oxå heta subjects). Väl framme i Örebro fick jag en ny passagerare bredvid mig - en ung kille med baksmälla och EJ så fresh andedräkt. Trasiga jeans hade han oxå. Försökte läsa boken "bortom Bologna" (som vi ska använda oss av i C-uppsatsen) men jag var för kissnödig och kunde inte koncentrera mig, ville inte heller störa bakfyllekillen allt för mkt.

Martin kom och mötte mig vid tåget. Vi begav oss mot Ahlens fik, där Linda, hugo och Mor Lotta satt. Mamma var omedveten om vårt möte, och har under de senatste två dagarna trott att marre var och hälsade på mig i Västerås. Har fått ljuga ett antal ggr när hon ringt för att kolla vad vi haft för oss :P sorry Lott, men det var nödvändigt....
Väl på fiket fick mor en smärre chock närhon såg oss vinka genom rutan... haha, "men vad gör NI här!?", lite tårar i ögonen och så "blev hon alldeless svettig"...  ja chock som sagt! Kul att suprisa lite.:)

KUL att se Linda å sötis Hugo oxå :) så stor han blivit ... och inte liiika mammis som han var i Flen sist. Han har utvecklat en minstsagt säregen krypstil...haha... bilder på allt detta ska jag försöka få upp i sinom tid.

NEJ jag får nog förtsätta mitt skrivande imorn, för nu tycker martin att jag ska avrunda. ALLDELESS för mkt  text muttara han. OK marre.... I QUIT!

Linda har, som föranat, redan gått å slaggat. Kul att du var upp t kl tio iaf ;) Jag och Martin fortsätter kvällen med lite öl och vin!

God natt , alla monster diggare!

Fredag - Domedagen!

YEPP!

Då var det stekta fläsket kokt!

Ska bli sköt att äntligen, kanske, få sova lite på nätterna - och inte ligga å vrida och vända på sig pga av tentaångest och ovisshet!

IDAG efter jobbet, åkte jag med Daniels och mina antagsbesked till Mdh... Med underskrift och ikryssad "JA" ruta!!!!!!!!! Vilket alltså betyder att vi kommer bege oss till Bangkok University, Thailand, i augusti i år! Även om min husbonde (som mamma brukar säga ;) är lite tveksam och koncenterar sig VÄÄÄldigt mkt på omständgheter runt omkring (såsom flytt av alla saker till Gud vet var osv), så tror jag att detta kommer bli en av de roligaste sakerna vi gör i våra liv!? Eller, jag hoppas på det iaf.......... Ska bli sjuuukt roligt att komma iväg!

Nu måste jag springa iväg, har ett möte med Malin på Ica Ettan 17:45! Inhandling av Tacoprodukter, åt förvisso det igår härhemma.... men d e väl för jävla gött, så man kan äta d idá me - eller va säger du Martin- tacolover ;)

Så det bli lets dancefinal och tacos hemma hos Jessica ikväll!!!!!!!!!!!! Trevligt :) Var där igå¨r oxå - men man kan ju inte få nog av Jessis myyyysiga lilla etta!!!! (även om hon hatar den....) Hur gick det med uppsägningen? Knaske en uns av vemod? hehe ja tvivlar...

Imorgonbitti bär det av mopt Gbg kl 10.10............ Ska bli kuuuuuuuuuuuul..... fira mamsen.... mysa med hugå... träffa lindsey å marre... aknske även fredrik? Hoppas bara mamma inte läser detta... eftersom vi skall överraska henne på 50årdagen. MEN känner jag henne är inte risken så stor att hon just nu skulle få för sig att börja Surfa nätet på egen hand...;)

NÄÄÄÄÄÄJ nu måste jag kuta..... åhhh håret å fejjan då!? Så man ser ut hinner inte... kan inte hjälpas!

hej 5 min left

FotBoll EllEr Greys?

THATS THE QUESTION!  (Om jag väljer Fotbollen -Sverige-Brasilien- kanske jag kan få köpa chips? eller?)

Sitter just nu å håller på att hungra ihjäl...

En viss någon vill inte handla mat åt mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.30 imorn smäller det! Århundradets mest meningslösa tenta går av stapeln... Plats=Kopparlunden.

Bokade just in möte med bror MANGE - Fredagen den 4e april skall vi träffas ;) För att sedan se honom halka runt på isen lördagförmiddag :P heheheehe... nedå - du kommer säkert va jätteduktig!!!

TJOFLUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

GICK nyss ut för att hämta posten och fann 2 st brev från Mälardalen Högskola!!!!!!!!!! INNEHÅLLANDE antagningsbesked....................... VI kom in på Bangkok University!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nu har vi hela två dagar på oss att bestämma ifall vi ska dra eller ej.............................


FÖRSÖKA PLUGGA NU


uttråkad

Dagens middag: Fiskburgare med potatisklyftor t... GÖTT! Det tyckte Daniel med - såg d sista burgarna försvinna, och så min lurre för morgondagen... men men, blev inte förvånad.

JAG ORKAR INTE plugga. Började tappert i morse... försökte till och med göra hela inlärningsprocessen lite mer spännande, genom att spela in alla glosor från tentor på mobilens ljudinspelning. blev väl ca 40 min långt. Missade att man inte kunde pausa om man väl börjat lyssna- finns bara STOP och då börjar man om frååån början. La mig i sängen med hörlurar på - "NU jävlar ska jag bli kung på informatik", tänkte jag. BIG MISSTAKE. 10 minuter senare slocknade jag. Otroligt sövande, som en lång tråkig godnattsaga. hmmmmmmmmmmmm Vaknade upp 20 min senare... Då mumlade sagoberättaren - jag - om CPU:ns uppgifter. Blev sur och gick till ICA. Har inte pluggat sen dess. Ska tvinga HockeyDaniel att förhöra mig nu!

Höres!

Upptäckte till min besvikelse att Gossip Girl var slut för säsongen... Så d blir film tajm ikväll;) "Theair I breathe" el "In my fathers den". Återkommer med betyg. Tipsa gärna om bra filmer som ni sett den senaste tiden...


Snart få jag se denna sockertopp!


One tree hill

Vad har man åstakommit idag då? Ja inte mkt. Ser väl ut som en flottig uteliggare ungefär... har gjort hela dagen... lovely. MEN känner inte riktigt att jag har tid att piffa t mej när man har tentan hängandes över en... Börjar bli lite små orolig övee seminariet som jag ska ha på onsdag- Då vi går igenom TVÅ olika PM uppgifter - som jag inte har ett minne av hur vi gick till väga... IDDI!     jaaj... vad göra?

Höjdpunkten idag har nog vart One tree hill avsnittet som jag missade igår... Vill uppmana alla gamla tittare att återuppta denna serie! Trodde den skulle sluta sändas efter att de gått ut highschool - men icke:) Nu har det gått 4 år... och mkt har hänt må jag säga! Kan garantera en liten tår, av både glädje å sorg!?) till nästan varje avsnitt - eller så e d väl bara jag som är lite känslig.... förmodligen... haha.... Började ju nästan tjura när Sanna Nilssen sjöng  i mello- så NÅGOT fel är det ju!  men men vad göra?


Är kär i mina nya -våra nya- tallrikar och glas!!!! SÅÅÅÅÅ FINA! Svårt bara att slänga gammalt....

Yea... lite mer plugg nu då................................................................................................pliiiiz Shoot me

(Sandra -  har sett en film - "No country for old men" - Började lovande, men blev tyvärr alltför seg, och slutade bajs - Har du sett den??? Jag ger den endock SSSSSS av 10 möjliga ;) Detta pga psykmördarens checka frisyr... haha)


...Hemma igen

Tjo!

Då var man hemma igen efter en påskHelg i Flen!

Helgen har i stort sett vart ganska lugn - med "DansmattTävling", Buzz, och singstar ;) Får väl lov att erkänna (skryta?) med att jag stod vinnare i d flesta deltävlingarna, aa förutom buzz... där har jag mkt kvar att lära.

På lördagsförmiddagen hann vi även med ett besök på Vingåkers factoryoutlet... Hittade lite skit... köpte dock endast en t-shirt och en mössa... Men FICK oxå en adidas-siden-bag från Jessica Z... very niiice;) Kände att jag var tvungen att hålla igen lite efter de två dansmatt-köpen.... (Som för övrigt inte va såååå roligt som jag hade trott,
:( men men, det fanns iaf ett "Training mode, som jag kan studsa runt till, bränna lite fett;)

GODIS har det blivit i mängder- så nu får man väl hålla igen.... lite.

Nu e dax för en dusch! Plugg i morn - THEEEEEEEEEEEEEE JOY

Hörs!

...MOT STHLM

Idag har jag jobbat. Segt. MEN fick ett Påskägg iaf - fyllt med Godis:)

Nu kommer jessica och hämtar mig, avresa mot sthlm ;) PÅSKSHOPPING!?

Hörs!

..........VINST!

TACK mormor och morfar för trisslotten och chokladen! Jag vann 25 spänn - X 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50 riksdaler alltså... Daniel vann inget, haha.... Men han ska få en del av kakan endå har jag bestämt. Så jävla snäll:)

Imorgon ska jag jobba på Menigo, från 8-typ 12... sedan bär det av till HUVUDSTADEN, i bil med jessica om jag har tur. I Stockholm blir det lite shopping(fönster) i väntan på Ida  å sandra, sedan hem till IDa för lite GOOO mat å mkt RÖTT vin ;) najs...

På fredagen bär det av mot Flen... (The city of cheese- haha daniels beskrivning) där jag ska spendera helgen. Blev under måndagens lunch lite mobbad över min härkomst... tog lite illa vid mig - för vi vet ju ALLA att Flen är paradiset på Jorden...eller?

VILL UPPMANA Semra Madde och Nalan att oxå komma till Ida imorn.... Kan jag få be att locka med lite Bollruta? Kråkan??? HAHAHAHA

19 mars är det idag och jag har fortfarande inte fått något besked om utlandsstudier - utbrottet är nära...

Glá Påsk!

...mmm

image2

Däckad

Idag skulle jag ha pluggat som en galning... blev inte riktigt som jag tänkt mig...

Dagen började med en katastrofal tidtagning på mina ägg - Kan bara ha kokat dom i några minuter- för när jag skalat första ägget och skulle t å sätta tä'nderna i ,rann det äggula ner på bordet! WHOACK! Detr e sånt som ger mig kvälvningar! (Ida fattar INTE hur du kan tycka om detta!? Det är för mig ett dilemma) Jaja... sekundrarna efter hade jag även ut lite juice på bordet! Ha, bordet bytte skepnad från vitt till gult! niiiice...

Började faktiskt duktigt att plugga, framför datorn.... slog upp ord som...ASCII, Unicode, Flashmemory mm (låter väldigt intressant va?). Flyttade mig sedan till soffan - BIG MISSTAKE! Hann läsa en rad - sen var jag utslagen! Efter ett tag kom Daniel å knuffade på mig - han skulle såklart spela hockey - vägrade flytta på mig, han fick sitta på mina ben. (Tror att min trötthet kan ha å göra med de nya allergitabletterna jag började käka igår, men d e bara en teori)

Vaknade sedan med ett ryck och kände det STORA begäret efter... Snickers!? Så jag for iväg t Ica Nära, som ligger väldigt nära faktiskt, och köpte på mig en snickers och Jordens fetaste "Karlspaderskrans".... hahaha... (detta är en väldigt mastig bullkrans- för er som inte e så insatta i Bakverksvärlden). Kom hem å fikade upp mer en halva, med mina andre hälft Daniel. (Snickersen slank ner redan på vägen hem från affären;)

Har hunnit med ett samtal med min Boss BOBBO, från coopExtra i Flen. Meddelade att jag inte kunde jobba där i sommar, han verkade inte så ledsen över det.

Nu lite mer plugg, sen lite räkröra och bakad potatis som jag skall trolla ihop! OCH ikväll - Gossip Girl och resten av bullen ;) YEA

Herrå

Väntar på besked

Nemen, se där! Allt som behövdes var lite ilska för att få den här skitsidan att funka!!!!!!!!?!!

Är det kanske inte Mitten av mars nu? har det kanske inte varit det ett tag redan??!!! jag bara undrar, eftersom jag spänt vänta på besked om utlandsstudier i höst! Vore ju kul att få veta så man kan planera sin framtid... Vadhänder t.ex om jag och daniel inte kommer in till Thailand,England eller Kanada?? Eller om vi komemr till olika platser? Ja, då blir vi väl kvar i V-rås¨hålan??? Eller? Å vilka kurser ska jag isf läsa??? ALLtid så många frågetecken att reda ut! Börjar bli SMÅTT arbetsamt....

Men men SKIT i det nu - för nu e d Shopping tajm - Äta bör man annars..... Sedan hem för lite informatikstudy... GUUUUUD va roligt.... Fan Anna - du skulle ju fixa denna tenta åt mig.... lite smör och diverse tjänster åt Truedsson och jag hade haft ett VG!?  Vi har alla sett erat lilla "kärleks spel" som nu pågått under nästan en hel kurs... HAHAHA... min lilla farmor;-)

Skulle vilja förklara för min vän Ida, vad som egentligen hände idag under vårat minst sagt konstiga telefonsamtal - som egentligen inte var något samtal - EFTERSOM, Ida, Allt jag hörde var en massa konstiga "Utomjordiska" ljud, blandat med flåsande....LÄSKIGT Vare!!!!! Min stora fråga är - Hörde du mig??? Isf märkte du att jag även lät Malin lyssna, och hon kan alltså då förstärka min berättelse. Tror dig dock när du säger att du icke har förvandlats till en Kåt Alien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jaja Ida, vi ses på Torsdag - pratas vid ikväll. Då ska jag även berätta om min märkliga natt! (Jag har tydligen förvandlas till en BumbiBjörn- om man ska tro en viss man)

MOT COOOOOOOOOOOOP!

...HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Varför skriva när inte en jävel kan läsa....!? Min bloggkarriär lades på hyllan, fortare än jag hann säg sni----......

...Ge upp???

Sitter nu, på en lördag, och försöker plugga in, kanske världen tråkigaste ämne, Informatik. Inget fastnar... sa jag att det är lördag!?!?!?!? TA MIG HÄRIFRÅN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, har ju kvällens Melodifestival att se fram emot.... fan tragiskt! Frågan är ju ifall man blir kvar i råttboet här.. eller om vi ska dra oss till Bror Mange i E-tuna? Meningen var ju att vi skulle t Far i Fjärdhundra... MEN han fick visst förhinder.

EN sak som är jävligt säker iaf - CHIPS blir det!

Tack HEJ

GodisTjyv...

Det finns en tid och plats för allt... Ett läge lixom, att påbörja något nytt... Detta är inte ett läge för att starta upp en Blogg....!? Man skulle nog kunna säga att jag är en sån "Tidsopitimist"... eller det kan vi fastställa. Är ju liiite små körigt nu med diverse tentor (närmare bestämt 4 st!?), PM-uppgifter, seminarier, C-uppsatsen, och inte att förglömma, The Job... hmmm............. Under tiden ska jag oxå försöka komma på vad som ska hända i höst... Blir det utlandsstudier? Nån bajskurs i Västerås? Göteborg? Stockholm? Eller ska man kanske ta och skita i allt, å nöja sig med en Kandidatexamen? JA, frågorna är många.... Väntar spänt på svar!

FÖRVÄNTNINGAR?
Ja, vad är mitt mål med min rosa blogg??? Förväntningar? Jaaaa... det är frågan... Var ju min kära vän Sandra de Woul som ville ha in mig i BloggVärlden.... hehe.... MEN lika entusiastisk var ju inte min Kära pojkvän till mitt bloggande - haha ;-) Jag lovar Daniel, jag skall Icke skriva några pinsamheter här:P

Faktum är, att jag funderar överhuvudtaget på om jag ska förtälja NÅGON om denna Blogg...
-men varför då skriva!?
Mmm njaaa... Vi får väl se, behöver lite tid att fundera över den saken. Läser DU detta nu, är du en utav de lyckligt lottade. Grattis.



FREDAG

Fredag i dag ja. Tänkte att jag sakta men säkert skulle närma mig Huvudrubriken... Man skulle ju kunna säga att jag, som de flesta nog redan känner till, är en sk Godisnarkoman ( inte bara godis, utan onyttigheter i alla dess former) . Nåväl, jag började denna dag med att dra till jobbet kl 8. Väl där lägger jag, såklart, märke till den STORA korgen på bordet i -Soffhörnan - Ser att en äldre dam "cowboykvinnan" Står å gräver i den.... Känner att jag oxå vill undersöka.... och vad finner jag- en korg FULL med godis... TWIX, Snickers, Bounty, sånna kolor, hårda sug-godisar MM.... Jag var inte sen att roffa åt mig (kl 8 på morgonen), -men bara 2.... för som nyanställd vill man ju inte verka girig på nå vis... ;) (visste ju oxå att det skulle komma en fika paus och lunch på detta, sen att det senare skulle visade sig att alla GODA chokladbitar skulle vara slut, kunde ju inte ja veta...) Man skulle kunna säga att detta gjorde min DAG. På vägen hem, efter ett helvets- skit- anus- strul, roffade jag åt mig en Bauta näve på vägen ut, och slänge kvickt ner dom i väskan! hehehe.... d va jag värd

Så nu sitter man här... mitt i natta, å skriver i smyg.... Daniel Spelar hockey... på Playstation... Kollade på en film förut... Irene Huss... var väl inte så väldans bra...  inte alls faktiskt. Åt iaf god mat - Färsk Lax i ugn och Rotfrukter i Ugn (Potatis, moröttter, Kålrot och lite squash och champinjoner) + broccoli GREEEEEAT!!! ;)

Har hunnit moffa en bulle och magnum glass oxå.... å lite annat.... SHIT VAD JAG ÄTIT IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu måste jag zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzova! Hopp i Dusch!

Ett väldigt långt inlägg blev det, för att vara mej iaf... Men kommer troligtvis att kortas ned i framtiden... om d nu blir nå skrivande över huvudtaget...... jaja NATTIFNATT  - MELLO imorn ... åhhhh Christer S!


Välkommen till min nya blogg!

mmmmmmmmmmmmmmmmm VARMT Välkomna...............

RSS 2.0