Bajs Dyrt!!!!!!!!

Har kollat flygbiljetter idag... vilken pers... speciellt när man märker att biljetterna gått upp sisådär 5000:- spänn! men jag ska försöka hitta några billigare... 15000:- är fööör mkt...

image35
Bild över kampus
image36

HUVUDVÄRK

Tänk om man hade en sådan
image34

GirlsNightOut

+ DanniBoy

MIDDAGEN
Det blev till slut middag, efter ett besök på stan och intag av burger och mjukglass!!! Riktig mjukglass. Som vanligt var det lite bekymmer med att välja en rätt som alla skulle glädjas av.... här e resultatet
Madelene's plate!

Pesto- tomat&basilika- spenat-Tortellini, med pinjenötter och parmesanost. En fräsch sallad. Baguette med olivolja och "flingsalt". Gravad lax (som Nalan promt skulle ha- men d va gött!) även en liten röra osm jag gjort dagen innan. Till detta dracks det friskt! Vill passa på att tacka för den, och den enda, brödbit jag fick avnjuta under middagen... hade vart gott med en till, men i dessa kretsar måste man va på Hugget! :P

FÖRFESTEN!!!

Klass 9A ställer upp för gruppbild!?


Stereon gick varm på gamla godingar från bla 90-talet!
Här dansas det till BasicElements låt "The Ride", för jävla bra, ställde ju även jag upp med i småstjärnorna i 4an.
Har en video inspelad med "psykdans" alá Flen... Läggs ut på begäran av någon inblandad dansare...




INNE PÅ PLUTO!!!!
Denna fot, med detta köttsår, blev lite utav min nedgågn under kvällen. Jag kunde varken ta ut mina moves till fullo, eller känna mig helt tillfreds... Bilden är tagen i ett tidigt skede, ni kan ju bara fantisera om hur den såg ut när kvällen var slut... OCH JAG GÅTT HEM FRÅN STAN, EFTER ATT HA MISSAT BUSSEN(med resten av sällskapet i) PGA AV EN VISS JÄNTA, nämner inga namn, MEN det var ju kul att gå 50 meter bakom de små turturduvorna... Eller gå och gå, halta rättare sagt. Vi får väl se om det blir tal om amputering... Vi får hålla tummarna.


En bild från Dansgolvet är ju alltid ett måste när gänget är ute... Kul var det ju att jag hittade en mobil under foten, som Nalan tog väl hand om. En kurs i förhandling skulle jag nog rekomendera fröken.


Nu har damerna åkt hem. Så här sitter man med en baksmälla (efter att ha blivit tvingad att svepa en tequila- som jag hatar) och veet att jag måste skriva på C-uppsatsen... Vill inte... orkar inte... MEN jag SKA.


So long, so long

Recept på begäran

Hej Sabina!

Så här brukar jag äta mina toretellinis:

1 paket tortellini (pesto föredrar jag!)
1 burk cremefraiche med paprika-Chilismak
färska champinjoner
rödlök
paprika
1 paket bacon (hatar ju egentligen bacon, men i små bitar och brända e d OK)
vitlök
salta peppra

1.) Ja, skär bacon i bitar, stek på hööög värme. när de e riktigt kanpriga - häll på papper, så fettet sugs upp.
2.) Stek lök och champinjoner och paprika. Pressa i vitlök. Salta peppra.
3.) Koka tortellini.
4.) Blanda Tortellini, bacon, chaminjoner + det andra, och till sist blanda i cremefraishe.

Strö över lite ost om så önskas!

Bon apetit!

RENT

image17Kom nyss hem från skolan och fann i min brevlåda ett kuvert adresserat från FlensKOmmun.... Det var en inbjudan till BCPW och musikalen RENT den 1 maj. Treevligt :) Mingel i kreativa stråket och grejer skulle det bli, ett tillfälle att träffa gamla estetare. Kul! Får dock se om det blir så att man kan komma iväg... beror lite på hur man ligger till med C-uppsatsen. Skulle vara intressant å höra vilka andra som kan tänkas ta sig dit... Själv vill man ju gärna inte gå :P

Lördag


NÅ FLICKOR!!!!!!!!!!!!!! Vad vill Vi äta på lördag??? Nåt utav detta??? Känner inte riktigt att jag hittat den rätta rätten ! Så kom gärna med förslag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tacos??

image6image7image8image9
Tortellini?image10image11Min speciale?


Efterrätt Då???
image12                  image15                                 image16image14

Ser ni likheten???

image5

....inte jag. Här ser hon dock ganska ok ut. Annars mest tråkig tycker jag. Ingen man lixom vill likna. Förutom i kasnke kroppsform??huuu???

Sällskapsresan - Snowroller

Igår var vi på möte med Charlotta, som har hand om utbytetsstudenterna, och de två andra som ska åka till Bangkok(!?). Hmmmmmm.... ja vissa vet vad jag syftar på med det hmmmet.

Anyways, med oss skulle vi ha: ja en massa dokumet, men även tre små bilder. Jag och Daniel fick lite panik, eftersom vi inte hade några kort. Vi tog oss ned på stan i måndags, för att ta kort i en sån där fotoautomat. Jag fixade mynt på Konsum... Sedan letade vi upp en automat.

Väl framme vid automaten märker vi att det kostar 50 spänn per remsa (4kort) och inte 40:- som jag trott... så där står vi... med 80 kr.

Jaja "Vi får helt enkelt nöja oss med 2 kort var" Säger jag. " men hur fan ska det gå till?" Undrade Daniel. Vi disskuterade fram o tillbaka (daniel helt emot idén från 1a början), "kanske jag kan huka mig framför dig å sen hoppa upp efter dina två e tagna?" Kläckte D ur sig. NEJ.

Det fick bli en fototagning a´la Säppskapsresan, "familjen Jönsson" : Först tog jag två. UUUT! Daniel IIIIIIIN! (mellan varje kort går det ca 3 sek) HAHAHAHAHAHHA Draperiet flög åt alla håll!!!! VILKEN SYYYYN, Tur var väl just att inga såg oss.. Jävla MONGOS!!!!!!

VÄL GODKÄNT!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa... jag klarade informatiktentan!!!! VG blev det!!! Unbeliveable!!!!!!!!!!!!!

morning has broken..... lalala

Jaaahaaa då.. det kan man ju lugnt säga... blir lite tråkigt för d som redan hört historien, men men kan inte hjälpas.
Onsdagmorgon Kl.8.30: Jag & Daniel slår oss till ro i soffan för att avnjuta en lovley frulle! Jag har skrammlat ihop till en hel kopp te(eftersom tepåsarna var slut fick sista löstet brukas). Sträcer mig efter fligorna t yoghurten... skjuuuter iväg burken - och bakom står väl tekoppen...Som faller - daniel, kvick som en vässla, får fatt i koppen,,, varpå bara halva koppen går till spillo!!!!
  " Ahhh smidigt".... jag går å hämtar trasan... ute i köket hör jag ett vrål - "Whoaa". "Va fan har di inte satt på korken??" "Ehh jo det trodde jag". Daniel har SKAKAT yoghurtpaketet - korken flög iväg, å så gjorde även yoghurten... över MATTA, GOLV å TAPETER.... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Hääärlig morgon hos familjen Zammit-Westerlund!!!!

Fucking frozen Yoghurt!!!

MJUKGLASS VILLE JAG HA!!!!!!!!!!!

FROZEN YOGHURT FICK JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visst nyttigare, 0,5g fett No Sugar- men vem fan bryr sig. Hade tänkt lägga ut bild på första mjukglassen, men det sket sig - eftersom denna stad inte har en enda vettig glassbra + ATT när vi beställt glassjävlen - får vi den i glasbägare, så att vi inte ens kan gå ut, efteyrsom det värdelösa cafét inte hade nån uteservering...aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh... hela dagen förstörd!!!!!!!!!

Nu e d väl dax för städning, kul. Sen träning. Inget blir ju bättre av att jag har ont i heeela J**** kroppen efter gårdagens pass!

Happy Sunday.

Hänsynslösa Bitchar!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhAAAAAAAAAAAAAA

GLÖMDE juh säga att jag idag har vart, med Malin, ROSENRASANDE!

Senariot: Vi sitter i Biblan. Klockan närmar sig halv tolv. Vi hade några dagar tidigare ringt och bokat möte (faktiskt Jag som ringde, skitnödig) med X, en slags chef som vi skulle intervjua för våran C-uppsats. Vi gick till X kontor (som ligger inne i en korridor som vi ej har tillträde till). Väntade. Väntade. En legolas-liknande figur tar sig på något vis IN i korridoren. Jag hör att han säger till en annan tant att han vill prata med X. "Har du bokat möte med X?"frågar Tant. NEJ. Men han blir invisad till X iaf. De står och pratar. De STÄNGER dörren och sätter sig ned(Ser jag genom en glipa i gardinen som hänger). Klockan är nu 11.30. OK, tänker vi, schyssta som vi är, Vi ger dom 5 min. M visst. Vi väntar. Å väntar. klockan blir 11.45. Nu jävlar Knackar vi på. Tant öppnar. "Ja hejsan, vi hade bokat möte med X kl 11.30". Mestanten mesar ur sig "Ja, det kom nån kille som inte bokat möte". "Men de borde nog vara klara snart, ni får vänta lite". OHHHH Thanx a lot!  Varför inte säga till X??? OK. Vi väntar å väntar. Raseriutbottet är nära. Hungriga oxå. Står å svär lite om X. Då kommer tant ut igen. "Nu har jag iaf sagt till X, så hon vet att ni är här. Hon kommer nog snart." Ja, men va bra, Duktig idiot! Så vi väntade väl glatt lite till. Klockan blev 12.10. Såg hur de ställde sig upp. OCH satte sig ner igen! Vi drog. Till biblan och skrev ett mail. Inte ett argt mail, utan istället ett väldigt treeevligt.
MEN Fan hon ska ju SKÄMMAS!


Har nyss skjussat Radjwa t Bussen. Blir fettokväll i ensamhet. Skönt. Synd dock att jag har asont i magen och att det inte går ett skit på TV att titta på.... men men, trött e jag oxå, så kan ju iof gå å slagga redan nu...

Later!

Vinkväll

Yes!

Igår kväll var det vinkväll hos Radjwa:-) Mycket trevligt. Jag, Radjwa, Malin, Anna, Sebbe, Tobbe, Sara och Emma blev det till slut, och ett bord fyllt med LÄCKERHETER...:P Chipschipschips, ost å kex,vindruvor, bullar ,godis mmmm mumma! Många vilda, och hysteriska, diskutioner ploppade upp... Som utlöste APGARV!! Hehe, kul var d! Testade på Rosévin för första gången... D e va OK, men inte mer! Skönt att slippa huvudvärken idag dock :-)!

Ikväll blir jag lämnad själv... skönt på sätt å vis. Radjawa kanske skulle titta över... blir väl nån film - å lite mer chips:P MEN det jag mest ser fram emot ikväll e TACOSen ... As sugen!

Nu e d träningsdax! Orkar inte, men ska ta mej samman!

Vad gör alla andra i helgen????? Berätta gäääärna! Å malin ha de så NAJS i sthlm... hahaha Sthlm -Å De, de e najs!

TREVLIG HELG!!!                     Bejamin Rules!!!

Sofias bravader fortsätter

Kommer till jobbet, en kvart försenad, sätter mig vid datorn. Loggar in. Har nyss bytt lösenord. KOmmer ihåg det! Klickar mig vidare in på ASW(program där betalningar mm registreras). Lösenord begärs. Jag skriver in, det jag tror är mitt nya lösenord(alltså inte samma nya som vid inloggningen på själva datorn). Wrong password. Allright, jag skriver in ett annat som jag nästan är säker på e det rätta. FEL. Sista chansen. FEL. "BLABLABLABLABLABALBALBALABLABLAB - Contact the administrator for new password". JAHA vem faaan e det då?. Sanna fick stå till tjänst och ringa administratören - eftersoom vi fortrfarande inte tilldelats någon telefon. (Skönt). Hon får sitta i kö i cirkus en halvtimme, för att sedan ge mig ett nytt lösenord, som jag skall använda för att byta till ett ÄNNU nyare;) OK SAGT OCH GJORT....typ... Denna process tog mig ytterligare en jävla timme! NE ok inte såååå lång tid, men några minuter iaf - Kanppade in nya lösenordet ***********. FEL "för många bokstäver". **********. FEL "nyligen använt lösen". *****. FEL "För kort lösenord"! JAHA där tog mina ideér slut. Slutade med att jag fick sno ett av Daniels lösen som jag kan... heheh... mmmm... jobbigt det ddär med lösenord på varenda J**** kort och mail och.... Allt.
 
Det är vad jag kallar en BRA start på dagen. Tur som fan att det var onsdag = Fikabröd på jobbet, iof blev det torr vetelängd, inget att hurra för.

Såg för övrigt ut som ett troll under hela dagen. Med rosa ögonskugga, slottigt hår.. och Ops! Ingen mascara -
Sexigt SoffY!!!!!!!!!!

Tack och godnatt!

KÖP MEDGES EJ!

Jahaaa... en ny hääääärlig dag.... ELLER???

Ja det enda positiva med denna dag är väl att jag hunnit träna på gymmet med Daniboy... Annars skulle den kunna sammanfattas med ordet "Fiasko".

Åkte till skolan för att skriva på metodavsnittet med Malin. Gick ju inte någe vidare, så vi valde att dela upp det. Lovade att göra mitt bästa - satt efter träningen i 2,5 timmar! ÅSTAKOMM EN HALV SIDA!? What the ****? Sammanfattar mig själv med ordet "Retard".

Skulle laga en wonderfull måltid efter Metodmisslyckandet - Kikärtsbiffar i pitabröd med sallad mm - BIFFJÄVLARNA tog sig form som en geggig oformlig massa... OMÖJLIG att steka... "Men det blev en god röra!" Säger Daniel. Jo jag tackar ja. Måltiden - "Katastrof".

Och här sitter jag, med magvärk, i väntan på det just nu ENDA positiva i mitt liv - Desperate Housewives!!! Synd bara att kanal 5 väljer att lura mig på ett avsnitt, när jag kl.20.00 sitter bänkad framför tv:n, med hopp om att få se ett dubbel avsnitt - NEHEDÅ, då visar dom jävlarna en repris från förr - aahhhh WHYYY??? jaja, 5 min kvar nu! HÅLL UT SOFFY, DU KLARAR!

Ja just ja! Rubriceringen har jag lirkat mig bort från, >MEN Här kommer den: Som grädde på moset, beställer jag under lunchen en baguette med potatissallad och rostbiff, på kåren, (även 4 st hårda godisar med mandarin&chilismak, aaasgoda) lämnar glatt mitt VISAkort ock körkort... Killen kommer tillbaka och säger "KÖP MEDGES EJ".... Vill du att jag ska testa dra det igen??

-EH näe, d e nog ingen idé -------------------------PIIIIIIIIIIIIIIINSAMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så dagen TACK, går till Malin H - My rescuer/ SuggáMámá/

NU BÖRJAR DET!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODELS

Glatt inlägg va!?

Fetto Helg

Har visst inte uppdaterat sen i onsdags... oooopsidaisy... Detta beror dock på att jag i Torsdags hade en SPRÄNGANDE huvudvärk utan dess like! Väldigt irriterande eftersom jag dagen innan cashat ut pengar på ett gymkort som jag gärna hade velat utnyttja under torsdagskvällen. Så blet det iicke - eftersom jag inte kunde ställa mig upp- daniel fick åka själv, sur som faan va jag och försökte tvinga honom att köpa med lite godis på hemvägen, övertygad om att det skulle lindra min huvudvärk. MEN den gubben gick han inte på. DÅ blev jag ännu argare, och LOVADE att jag på fredagen skulle köpa på mej 1 KG godis Och TRE chipspåsar!!!!!!!!!!! mmmm så blev det dock inte heller.... MEN

Under hela denna helg, som vi spenderat i Flen, har jag moffat i mig (börjar from fredag eftermiddag):  KinaLunch på MING PALACE E-tuna(friteradchicken och biff+bambuskott), friteradbanan & Glass, ½ snickers(delade med Jessica), pistagenötter, lite chirre, majsbågar(!?), bullar, Shwartzwaldtårta, annanaspaj & grädde, cheezeballs, chirre 50% midrefett. Detta förtärdes på Tallvägen hos Zammtis och Hemma hos mormor&MOrfar. Ja och mellan varven åts det även lite mat och sånt i nyttigare väg.... Avslutade söndagen med att Trycka i mig en chokladkaka av MÖrk karraktär med mintsmak. Det var Daniel som Övertalade mig att inhandla under vårt besök på Ica- Nära, då jag stod och dräglade över smågodiset. Jo den va ju god!... inte värst.

Nu e d filmtajm.... nå SVENSKT :) tror jag! (vantage point får SSSSSS)

C-uppsats imorn!




Dinner ya

image4

Nationalteatern...

KOmmer till stan den 26e! Med stán menar jag ju såklart THE city of cheeese - Flen;) Just denna helg har jag ju styrt upp en tjejträff här i Vrås, med mina lovlEy girlfriends! Så det blir ju inte nå AMMA för min del... MEN det skulle fan inte förvåna mig om Ida W drar sig ur och drar och kollar på sitt kära Proggband istället:P (neeeeeeeeeee du får inte) Mamma, moster och morbror ska iaf gå.

Nu e det snart middagsdax, om 5 sek, lax. Gött. Annars har dagen mest bestått av Föreläsningar... Metod- föreläsningar. Kul. Not. Har även vart å kirrat Malins, martins Malin, Balskor. Så fina så.

Åhhhhhhhhhhhhhhhh vad ska jag äta för smarrigt ikväll.... igår bakade jag kladdkaka... eller det skulle bli det - men slutresultatet=Muffins. oxå roligt. Kan man baka idag igen då!? Jaaa, jag ska ju faktiskt, förhopppningsvis, följa med daniel till gymmet:) Skulle iof oxå ha gått ut å gått en tur i morse... med mina stavar - MEN va fan, e det snöstorm så e det!

MATEN KLAR!!!! Hörs senare eller imorn! skulle ju ladda upp en bild på maten som jag lovat sandra... om tid finns görs detta!

TJO!

MADDE - lyllo dej som fick se lite stand-up.... men va faaan MANGE, Hunken, va han så dålig!? :( jajaj..... ses vi snart eller! ?Kramsi (Kanske vi kan fika på fre el lördag??? Vad gör du denna helg egentligen??)

Seminarie

Mellan kl.13 och 16 idag var det seminarietajm! Det gick vääldigt bra, tror jag. Vår "Huvudopponent"-grupp hade inte mycket dåligt att säga om vårat arbete, så det känns som att vi kan fortsätta på det spår vi inlett. Skönt. Hade dock vart kul, eller bra, med något konkret, nåt förslag på förbättring. Men men, vi ÄR väl bäst då!? Var kul när Malin fick ett litet "aggroRyck" på en viss person, nämner inga namn, kanske inte var så många som märkte - men JAG märkte! Kul var det oxå att Ulla, vå handledare, innan seminariet startade, nämnde vår uppsatstitel CA. 10 ggr- och skrattade... mmm roligt jaaaa (det var jag som kom på´n). Nästan ÄNNU roligare var det när huvudopponent-gruppen sade att "Titeln är väldigt inbjudande, och uppmanar till läsning"...HAHA - skrattar bäst som skrattar sist.....?

Var väldigt trevligt att se lilla FARMOR Anna igen, Back in Sweden. Bott på Hiltons i US and A och ALLT! oh, förlåt - Det FÖRSTA Hiltonhotellet....  Men inte fan had hon med sig Brad P hem som hon ju lovat... minuspoäng. Var även kul att se lite andra ansikte från klassen som man inte sett på ett tag; Emma, Tobbe och Sebbe... Blir ju mest Malin man hänger med lixom... MEN ,missförstå mig rätt nu, Malin - sanna mina ord, skulle inte , mot vilket Geni i klassen som helst, vilja byta bort min partner!  (Geni i klassen? Vem? Finns det någon? Men du fattar galoppen!) Ska till och med försöka slänga ihop en kladdis idag å ta me imorn, för att visa min uppskattning;) Det får ju skälvklart du oxå göra, om du skulle känna fö´rt. ;-)

Planen var att nästa vecka gå på The Big Comedy hör i vrås, MEN nu är biljettjävlarna slutsålda - Smiiiidigt! Ne... hade vart kul å se David Batra och Magnus Betnér! KAsnke inte så kul att se Magnus Härenstam dra skämt dock...
 
Till helgen blir det iaf Flen! Innan dess; C-uppsats, Metodföreläsning, jobb, C-uppsats.

Tjo, nu ska jag boka tvätttid.........hmmm stavas icke med tre t.:n

VARFÖR finns det inga roliga serier att se längre!? TAckA fan för att Desperate H börjar nästa vecka!

The weekend

Denna helg har vart väldigt lugn och fin!

Startade som sagt med trevlig middag och massa chips och godis och lek hemma hos bror Mange:) Kände mig riktigt stolt när jag vann över Sebbe (6år) i fotbollsTVSpel! 2-o först, men eftersom jag gjorde så högljudda skrik när jag gjorde mål blev han sur och tröck på reStart, då vart slutresultatet 2-1! YEEEES.

Fast måste ju medge att det kändes ännu bättre att vinna i Buzz "The BIG quizz", där jag ju mötte TRE st VUXNA människor!!! HAHAHA Looosers! :P För att vara så liten var Sebbe Kung på dansmattan! Wilma fick jag lyfta runt på pilarna - så där fick jag mitt träningspass för veckan! Mange gjorde oxå några fina dansmoves - trots sina stora fötter:P

Vaknade upp på lördagen av några Morgonpigga ungar! Var meningen att vi skulle åkt och kolla på Mange som spelade "hockey" med företaget. Blev dock inte så, men fick reda på att de vunnit med 20-4... sevärd match? Jag vet inte. Men STORT grattis! 

Tror att Daniel kommer klara av en framtida papparoll alldeless utmärkt! (Måste dock arbeta bort lite svordommar och dyl, men förutom det sååå ja!) Trött var han på eftermiddagen - krävdes en tupplur för att komma på rätt spår igen, haha. Sebbe å Wilma körde slut på honom!

Lördagen spenderades annars på TunaPark, där Daniel inhandlade ett par nya sneakers - och jag... ett par vita leggings(kul....). Fortsatte vår färd mot V-rås, för att förtära lite Sushi på stan. MKT gott! Strosade lite, köpte lite vin... rött i tetra.... som två halvalkisar - haha -men det gick ju ner t tacosen iaf!!! Efter Tacos blev det lite Niggadunk Med DanneDj ... Kvällen avrundades sedan med en film(We own the night) och cheeesedoodles(sånna hårda)mmmm. Ida terrade mig på mobilen... men vi connecta inte riktigt, ska höras idag(-JA JUST JA!)

Filmen var ganska SEEEEG, som de flesta filmer tycks vara nu för tiden. Jag ger den SSSSS av tio.

Idag har vi åkt runt till bla ÖB, Mediamarkt, PcCity, Elgiganten mm För att hitta en hårddisk, MP3, present mm. Nyss tittat på One Tree Hill och käkat lite middag - Pannbiff m löksås å potatis och Harricortverts;) OK. Nu ska jag dricka lite te, kanske kolla film. Imorn blir det jobb. PM1 Seminarie på tisdag(cuppsats).

HA EN TREVLIG KVÄLL! OCH var inte blyga för att lägga en comment eller två ;)

Puss Kraaaaam

PARTY PARTY PARTY!!!

Jag har blivit bjuden på TupperwarePraty!!! Dä ni!


Nehe, nu måste jag duscha- Skriker Daniel!!! jaja.... gör väl d då! Sedan bär det av mot E-town.... måste skynda...

Trevlig helg!


"Kråkan"

Till Nalan som, lite efter, svarat på mitt inlägg "Vinst.............."
- Kråkan 0 ett bollspel som vi körde på låg och mellanstadiet! Har du aldrig spelat??? Då har du gått miste om något!!!! HAHAHAH så J**********************a Roligt! (slår iof inte bollruta) DÅ VET DU!

Initiativ

Jaaaa, då var denna dag snart avklarad. Har hunnit med att anklara ett PM1 - Så skönt. En lång fikapause på det och sedan var det Informationsmöte  inför Utlandsstudierna! Några frågetecken rättades ut iaf. några.

Jag har, som rubriken visar, tagit ett initiativ till tjejparty i min lya i V-rås. Var ett tag sen alla gamla girlsen träffades! Väntar spänt på svar!

Imorgon blir det lite jobb och en tripp till E-tuna och BrorMange ;) Mat och annat gött kommer det att bli! Förmodligen en massa bus och lek med Wilma Och Sebbe oxå! Hoppas bara Daniels juveler får vara ifred denna gång - HAHA! Lär även bli lite ljuv skjönsång, buzzande och dansande:P

Grattis Martin & Malin på 1-årsdagen! Hoppas ni haft en treeeevlig dag!

Sabina, hoppas du kan uppdatera din sida snart - så man får lite mer info om det nya jobbet mm!

Nu ska jag ta och vattna mina ledsna blommor!  Toooodelsnooodels;)

Bombnedslag...

Så skulle nog våran lägenhet bäst kunna beskrivas just nu. USCH fiiiiiiiiiiiiiiii fan... Men inget av oss orkar trots detta ta tag i det... Blir lixom handlingsförlamad efter en dag på jobbet och i skolan t 5-6... MEN idag gjorde jag trots allt en supeeeeeeeeeeeerb Måltid - Nämligen lax i ugn(KRAV- märkt Ida! *guldstjärna i kanten*), rotfrukter i ugn och broccoli! Det är min favvorätt för tillfället, och gött blir det! Tror nyttigt oxå:)

Imorn blir det heldag med Malin och C-uppsatsen... kommer saaaaaaaaa.....aaaa....aaaakta men säkert (!?) frammåt. Om inte annat så får man ju sig ett och annat gott skratt på vägen, dock kan tröttheten smyga sig på frammåt småtimmarna (eh efterm), och en viss grininghet kan uppstå hos båda parter - har inte visat sig allt för tydligt än... hoppas att vi slipper det framöver oxå. Lätt hänt under pressade situationer - TUR är väl att vi är för borttappade just nu för att ens ha vett att stressa upp oss, väldigt skönt faktiskt. Hehe, tycker synd om stackars Malin ibland, ofta, när jag får mina "mongo" ryck.... Är även ibland, ofta, lite "SLOW", men d e bara sån jag är. Sorry Malin - you´re stuck with me. Men det kan hon gott ta, då jag är hennes vandrande allmenacka... yeeeees I´m good;)

Nyfiken, ÄR man på Idas spännande liv för tillfället! UPPDATERING efterfrågas!

Sandra, hur går det för dig med din uppsats, du som måste skriva själv å allt!? Help

Filmuppdatering: Såg 27 dresses i förrgår! Den var helt OK, skönt att vila ögonen på om man inte orkar tänka för en stund.... Den resulterade dock i en psykMardröm natten till igår - kan ju nämna att den inhöll mitt egna bröllop, som jag förövrigt inte hade ett smack att säga till om hur det skulle utspela sig, många djävulusiska personer förstörde hela jävla bröllopet. Usch never ever gonna get married! - TROTS detta ger jag denna romantiska komedi fem starka SSSSS. Av tio möjliga. Kunde fått en sex S - men den sänktes lite utav Daniels gnäll filmen igenom. Är ju iof inte filmens fel, men ändå, upplevelsen får en negativ klang.

Jaja Tack Och Godnatt!

April April?

Spydde nyss över hela vardagsrums golvet, och bordet, och soffan!!!!!!!!!!!!!!!!

FY FAAAAAAAAAAAAAAAN! Äckligt!

Jaja, ibland måste det bara upp! Så e det. Kändes ganska bra ändå... med Tanke på allt äckligt jag stoppat i mig de senaste dagarna! McD, pizza, snickers, mars.... och idag - som grädde på moset - TUNNBRÖDSRULLE. Jag ska ju ha stryk! Jaja, imorn blir det apelsin å banan diet. kanske.

Dagen har annars vart , hmmm, seg? Vackört väder har det iaf vart - men va fan spelar d för roll när man sitter instängd i Mdh:s Bibliotek!? Där Satt vi, Malin och jag och tittade ut på ungdomarna i solen... försökte klämma fram ett syfte och problembakgrund... D e inte så himla lätt alla gånger! Men lite gladare blir man ju av solen iaf, och kasnke även lite finuligare!(?) Det tyckte nog jag och M iaf, när vi kom på aprilskämt efter aprilskämt! Fantasin flöda! Det gjorde dock inte våra utsatta små Offer... så jävla gravallvarliga... GICK INTE PÅ ETT SKÄMT! INGEN! (bara jag som gick på Malins trick att min mobil hade ringt medans jag var borta .APRIL APRIL!!!!!!!!! Ah skit kul Maaaalin) Vi försökte med allt från att inlämningstiden för PM1 hade ändrats (ja vet, inte sååå kul), till att en lärare stod ute å hånlade loss med en elev, som vi inte är allt för förtjusta i (är väl inte vär´t att nämna namn, störd e hon iaf). Men som sagt, ingen  gick på våra skämt - inte ens Jessica! Hon meddelade dock om ett ganska så fult spratt ändå tycker jag: En kille som hade friat till sin tjej i morse - och senare meddelat att det var ett aprilskämt!.......MORD säger jag... fan va arg man skulle bli... HAHAHHAHA fast ganska roligt

Imorgon e en ny dag . . . eller en annan dag som Niklas S skulle sagt.

Kram kram

PS.APRIL APRIL!!!!! (Första stycket om Spyan var ett SKÄMT! DS


RSS 2.0