Kräsen

Köttbullar är för jävla äckligt... ändå inhandlade jag ett paket på coop extra idag, på vägen hem ifrån jobbet. Å nu har jag ätit 8 stycken, med lite mackisar och ketchup. Varför äter jag sånt som jag egentligen får kvälvningar av då!? .... Ja, det kan man ju fråga sig. Jag ska alltid krångla till det å göra avancerad mat... Detta påpekade Sara i förra veckan - "Hur orkar du göra såndär mat när du bara lagar till dej själv? Om jag bodde själv skulle jag bara äta makaroner!" . Så jag tog Saras tips å följde det! Å Fort gick det, middag på TEN Minutes!YEA.


Nu är även låset bytt efter mkt om och men...


Hoppas på att flygbiljetterna till Malta går ner i veckan... det ska ju bli fint väder - då borde väl priserna gå ner? Eller vad tror Ni?


Dystert

Hatar att rensa. Det e inte rrrrrrooolit! Svårt för att slänga gamla saker... minnen från när man var liten lixom. Kommer ihår hur ARG jag blev när mamma hade slängt alla våra barnböcker i smyg- helt förtvivlad blev jag, så nu vill jag spara på ALLT. Även fast det tar upp en massa onödig plats. Är rädd för att jag ska ångra mig om jag slänger nåt - vilket man troligtvis inte ens kommer ihåg att man slängt? Hmmm Dilemma! Vore så skönt å bara KASTA all skit!!!! men jag kaaan inte.............  Jobbigt . Blir inte bättre av att det e grått å trist ute. å söndag. Å att vi ska byta låsen imorn.... 1000tals kr...

men men... d e baaara pengar ... så får man tänka.... å att i Thailand, DÄR kan man få mkt mer för pengarna... LÄNGTAR!

Låssmed?

Kostnader hit kostnader dit!!!

Kul att man får agera låssmed själv oxå.. ingen sevice för 5 öre. Ännu roligare blir det när jag inser att vi har SJU jävla lås på våra fönster.... bara att addera på listan

Tack o godnatt

Sebastian

Haha... sitter å pratar med Sebbe... på MSN.... lillkillen har blivit stor. Men han skickar mest blinkningar, blir inte så mkt text. Men ändå! Han skickade över några bilder på sig själv oxå...




Bekattningsrätt



AVLKLARAD!!! Ett godkänt blev det... även om jag gärna hade velat haft ett VG känns det som att jag får vara nöjd - med tanke på att tentan var pissbajsSvår!



Lock

Tredje dagen med lock för öronen.... lite smått irriterande.... men - I live! Inga tecken på förkylning, mkt märkligt.


Imorn kommer daniel hem :) Då ska vi Myyyyyyyysa! Ska även försöka få me honom på Sex And The City... kan bli svårt...

Jobbigt bara att jag måste städa nu... hmmm.... not my favorite thing in the world. Ser ju ändåså ut som en Tajkonläger här, när saker å ting har flyttats...


9 JULI, går mitt Gymkort ut... phjuuuuuuuuuuu... lite smått stressad... hur skall jag hinna träna så pass mkt så jag inte har gått back på denna lilla utgift??? Det går nog tyvärr inte. Skaffade kortet 9 april. Sedan dess har jag tränat hmmm 3 ggr? Två? HELP... JellaBella haha... nu gäller det att ligga i!!!!!

Fortfarande dyra Malta biljetter :(

Skrev jag att jag handlade min barbiebikini igår??? USch... Eller usch, den e ju asafin, men man vill ju inte direkt visa sig i den ändå... synd.

Nu måste jag slänga ihop nå käk... sen kanske kanske träna.... men tvivlar, e trött som satan. Fotboll blir det iaf Ryssland-Spanien!

Fick nyss reda på att paret Jessica å Ljungen ska Gifta sig nästa sommar - Något som jag missat helt! Va kul!!!! Grattis ;) weiii

Mat var det nu jah.... hm

...Bortglömd?

Nej Linda, du är icke bortglömd! Jag skrev ihop södangens inlägg i all hast! Därav Xantal stavfel! Självklart tyckte jag att det var jätteskoj att träffas! Även om det blev, sammanlagt, MAX 2 timmar:( Du fastnade tyvärr inte på någon bild - det gjorde däremot din son , som synes i inlägget innan;)

Hoppas vi ses snart igen - å då med lite mer kvalitetstid...

Puss Kram Lov YOU!!!!

pics från helgen

Bilder ifrån fikat uppe hos mormor på midsommarafton...


Blir ju Mest biilder på denna skööning:)



Morfar å Daniel fick va me på ett picture oxå!

GIVETVIS

Ni minns kanske dom röda 3/4 braxorna jag förtäljde om för ett tag sen... M just.

När jag ingår vandrade på stan med Jessica och Emelie, drog vi förbi Gina T. OCH där såg jag att de skulle reastarta idag... VAD SER JAG INTE PÅ 1A BORDET... med en stor jävla 1/2-priset skylt.... JO mina Jävla röda jeans... Just my luck. Tur var väl att dom inte var så dyra... men d e bara själva grejjen. Väldigt IRRI!!!!!!!


Började planera hur jag skulle lura dom... el aa Jessica gav mej idén... men i mitt huvud spann den vidare. När jag sedan berättade detta för Daniel tyckte han att det var en aning småsint, eftersom hela engagemanget skulle ta mer tid och kraft än vad byxorna kostade tyckte han... jajajajajaja okey rå!


Typiskt

Ahhhh.... igår kl.10.00 kollade jag priserna till malta med Ryan Air. 1500:- tur å retur. Ringde Daniel. Senare på kvällen skulle han boka biljetter... hade priset gått upp till 3000 SPÄNN per bille!!!!!!!!!

Det blev inte någon affär.

Igår var jag btw å käka middag nere vid hamnen med Jessica, som flyttpackade :(, och Emelie. Det var mkt trevligt - även om det inte var snorvarmt.

Vi avslutade kvällen med lite, mycket, glass på ett fik på stan. niiiiice. Tack för en trevlig kväll girls.

PÅ GÅNG:
Jag och Sara skall inom en snar framtid: Spela squash, Simma, gå på bio OCH käka lurre på stan. Vi börjar troligtvis med squash imorn. Intressant då jag aldrig spelat förut:P


Idag har även Daniel Fixat boende - Bra jobbat! Så nu är det bara Visum, adressändring OCH flytt kvar typ. Kanske en hälsoundersökning oxå...?

Fotboll nu Turkiet-Tyskland. Känns som att man måste häjja på turkarna... för fridens skulle med Semra å Nalan ;)

Tjing!

Tyst

Jaaa... det har vart lite dålig uppdatering under en tid nu...

Har iaf spenderat midsommarhelgen i Flen. Åkte hit lite tidigare än väntat, och tog torsdagen ledigt i sista sekund. Så på onsdagskvällen åkte jag, efter jobbet , ner till Flen för att skåda Sverige-Ryssland! Stannade på Kungsvägskorren för att inhandla en familyPizza.... Men inte fan såg jag t Nalan. Visade sig att hon låg hemma i öroninflamation... stackarn.

Jaja.... Matchen var ju ett fiasko å jag ångrade lite smått att jag åkt dit för att kolla på den...BESVIKEN. Tur endå att Ryssland vann mot Holland igår - Inte liiika pnsamt att Sverige förlorade mot dom oxå juh...

På torsdagen stack ja t Linköping å träffade Daniels Sis jessica... Vi gick på stan å kollade in affärer... köpte ett par röda brax med höghög midja, mkt fina om jag får säga det själv, +en grå top med knappar på ryggen och ett halsband och armband. Käkade lurre på en Mongolisk Restaurang - Buffé - Jättegott.... smällde i mig tills jag mådde lite lätt illa. Men det hindrade oss inte från att ca 1 h senare gå till "Bosses Glassbar", där jag förtärde en bägare med pecannöt/kola glassss... mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Fredagen blev lugn, med fika hos mormor och morfar på förmidagen, Där mamma marre Linda å Hugo även befann sig. Eftermiddagen spenderades hemma hos fam ZAmmit... med mat och diverse lekar... trevligt! (Jag å Daniel vann... såklart?)

Lördagen..... lite seg.... försökte baka en kaka... lyckades bränna... fast jag skyller det lite på mormor som gav mej en bakform som läckte :P  Men men.... den gick ju ner framåt kvällen iaf... Vit kladdkaka.... å så blev det ju säklart lite chips å dip oxå... å en film "Bucket list"... den va.... ok.


Idag har jag å Daniel och hans pappa vart i V-rås för att fixa de "gigantiska" plugghål - ett i form av en knytnäve;) Men nu är vi tillbaka i Flen igen. Ska ta spruta i e-tuna imornbitti 7.30.... sedan far jag vidare till V-rås för att påbörja en ny och underbar arbetsvecka.... *suck*

Snart mat.... Sen fika hemma hos Mámá W!

Hörs snart!




Hoppas du mår bättre nu Sabbe! - kommer förmodligen den 9e juli... kanske man kan få slagga nån natt hos Er då? :)

WorldWarIII?

Ja just ja - Jag vill passa på att Välkomna hem mina Turkpolers! Nu vill jag att vi träffas snart :) Saknar Er knasbollar!!!!



Sa jag att jag bokat bilj t Bangkok i dag??? har även Sagt till hyresvärden att vi tappat bort nyklen (för ETT år sen!!!??) Dom skulle höra av sig - OCH VI skulle få stå för kostnade - No shit! Väntar spänt på svar om hur mkt slutsumman hamnar på!!!!!!!!!!!!

Men vilken fixare jag vart idag endå!? LAddat upp uppsatsen i "DIVA"-portalen oxå... jajemensan,,, Dock gick jobbet ta lite stryk - å jag fick sluta 17.30 isttället för 16,,,,


Gossip... Gonatt

Malin!

Det var väldigt trevligt att råkas igen Malin! En gång om året är ju giiivet - fast vi träffadesju iof i julas oxå ;) Dessa höögtider!

Jag å Malin i karusellen


Jag tog mig friheten att mixtra lite med bilden - bla att klippa bort mig själv - såg ut som en galning

14/6

Vilka grabbar va! Dessa Stötte jag på under E-type konserten... Martin i sitt Esse!!

Marta Daniel Viktor

Karusell!!!!


Ferre i Flen....

Så blev det, återigen - Fest i Flen. Men lite klent var det allt tycker jag. Kändes väldigt konstigt att åka ifrån Västerås, där draget förmodligen - eller Bestämt - skulle bi större är i lilla byhålan.... MEN vad gör man inte för sina vänner å den gamla stadens skull! It´s kind of a tradition you knoooooooooow... (!?) huh, no?

Det blev lite pizza å lite fotboll hemma hos Maddes Päron - det var trevligt , men skulle ju vart ÄNNU trevligare om Seriget hade sett till å vinna.... Detta upprörde många - Inte minst Jonas, som tappade lite av sin partygnista ;) Men Madde höll humöret upppe med en pava rödvin och lite chirre å dip till D. GÖTT! Själv hade jag lite problem att häva i mig en hel flarra rött själv - så Ida fick rycka in t min resque -  inte direkt svår övertalad :)
 
Kvällens ord - "Bögg" (Om Ni har några andra Udda Flensord, som ni kasnke blir mobbade för ute i landet - hör av er! Ni är inte ensamma!- ordet Bögg tror jag dock endast får stå för familjen Carlsson)

Vi bar iväg ner på stan, stannade å tog ut lite cash(varpå jag märkte att mitt konto var mer eller mindre länsat.....), Sen entra vi Sveaparken och Flensfoleket - som stod och gunga me till ALLAS VÅR E-TYPE(som jag senare under kvällen skulle komma på slänga sin cigg mitt i parken - Utan att fimpa - mitt under sommartorkan - Skogsbrand hallå??? Var nära att jag ville ta tag i hans gullock hår och skaka vett i han, MEN så pass fuller var jag icke!)

Kvällen  bestod mkt utav att ränna runt och leta efter folk... vilket man kan tacka folk som går hem utan att annonsera detta, nämner iiinga namn, men tröttsamt var det!

Vi hann dock med en liten tur i en karusell - förlåt Malin för att jag mosade dej, hoppas du inte får bestående meen:P

Efter att ha kommit hem till familjen Zammit, gick Daniel, som oftast, direkt å la sig. Men jag stannade uppe med Liz och Joe å tröck i mig En korv och två mackor tror jag det blev - Gött! Sen slumra jag sött brevid Daniel - å vakna kl 12!!!!!!!!!! Shit pommes, d va längesen jag sov så länge! Åkte sedan och tog farväl av Ida och Mamma och Martin. Sedan middag, och Sedan en biltur hem till V-rås. YES!



Så då var det uppdaterat för ett tag då!


Stalker


Stod i min drömvärld i duschen i går natt... Lyssnade till tonerna som strömmade ur pingvinen... (radion i Duschen bär skepnaden av en pinguin :P) We will rock U börjar spelas... i precis när jag börjar "stampklappa" lite i takt till musiken - Tystnar den- !? Ett avbrott på några sekunder hålls... Sedan SKRÅLAR pingvinjävlen :

"WOAAAAOOOWAAAAOUUOOOOWAAAAA............. - Come Follow Me!!!!"

Jag hoppar till av rädsla - Det är väl den där jävla E-TYPE!!!!! Han förföljer mig!!! Inte nog med att han ska härja på Fest i Flen på Lördag... Imorgon Fredag skall han även  förgylla Västerås Stad med sin närvaro under RIX FM festivalen... Å så, från ingenstans dyker han upp i MIN Dusch!? SCARY SHIT!

Men kasnke blir det som Maddes Jonas påstår "En bra Show"... Den som lever (överlever pyrotekninken) får se! ;)


"Somethings holding me back like a wildboarattac...." - Kanske typen har fastnat med sitt guldlockhår i Fläkten? 

(Håller tummarna för att han kör - You will allways be a part of me... sköön låt.)


Nu har jag tvättat ihjäl mig.... seg kväll.... så jag piggade upp den med lite rödvin och ostbågar.. eller "pillirump" -emelie.
Funkade sådär... resulterad i ett illamående.

Dusch och Godnatt!

Some more pics - KÅREN NIGHT

I Lördags var det Sommarfest på Kåren... Förfest hos Sofia Och Daniel, Pojkarna kom dock ej med på bild....





Studenten i Fleen - Pics

Bättre sent än Aldrig....

Utanför BCPW, i väntan på Martin


Daniel Fredrik Linda Å little Hugo... :)

"The gang"


Cooooooooooooola studenten



Gurra Malin Å Martino! På flaket




Hej Pappa!(mellan blond/brunett?) Å Daniel!


Marta Efter Xantal bira..... Vem fan e Rose!? HAhahaha .


Jag och Hugo boss i sin kickeroutfit- Adidas dress och lacosteSkor! Cuite!


Turturduvor

Martas Bal!

Martin och Malin på Bal vid Hedenlunda. Så fina saSom fanns på plats :)

Svett



Jaaaaa... varför väljer man, en dag som denna, att sätta på sig en vit skjortblus- Sometimes, I wonder...



Dagen har bestått av rännande mellan, inte mindre än, fyra seminarier... lite läskigt var det till en början, men inte så farligt som jag befarat! Det mest nerviga var ju ,som förutsett, presentationen av vårt egna arbete!! Shit pommes, kråkor i halsen tror jag bestämt att jag hade, men tack vare egna välkomponerade OH-bilder(...hahah..) så kände jag mig relativt säker - NOT! Ska lägga upp ett ex vid ett senare tillfälle.

Som tur var gick vårt egna seminare ganska smärtsamt förbi... ingen som sågade oss eller så, så no need for tears :P alla var sååå trevliga. Vid ett tillfälle fick jag dock en tår i ögat, när två tjejer i sidopponentgruppen säger: "... Uppsatsen lockade verkligen till läsning, och man glömde lixom bort att man skulle kritisera för att den var så intressant!" åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... säg det igen! Vi hade inte ens mutat dom eller nåt!!!!!!! Fatta!

Både jag och Malin hade Våndats över att behöva vara huvudopponenter och kritisera Anna och Tobbes arbete. Dom små gulliga liven! Vi satt på lunchen och mådde tiktigt dåligt över detta - eftersom denna del ingår i betygsättningen och man MÅSTE leta fel och brister! Men när vi väl satt där, gick det ganska bra ëndå - Å Farmor å Tobbe tog kritiken på ett väldigt bra sätt!!!!! GOOD  WORK! (Det roligaste var ändå när Anna i slutet HÄRMAR Riitta Lethisalo, när hon säger att deras arbete hade en form av balans, men pga av finsk brytning blir det "PALANS"... Anna fnissar och viskar HÖGT "Pallansräkning", ett ord som denna Riitta använt ett antal gånger under 1a ekonomiåret...HAHAHAH Hoppas för din skull Anna, och ditt betyg, att hon inte hörde dej... hrmmm vilket ALLA andra gjorde. Men finsk brytning ääääär ju för gulligt! :P )

Nu på kvällen har jag å radjwa å daniel suttit ute å käkat lite på gräsmattan här, druckit lite smirnoff å myyst.. nice. MEN nu e d fan ÄNTLIGEN dax för mitt SERIEMARATON!!!!!!!!! YIIIHAAA!!!!

Vill sända en hälsning till The family på Malta! Hoppas att ni lever och mår bra!!! pUsssssAR Å kRamar!!! Lov U!

Snart kommer även bilder från förra helgen upp. snart. Å sen blir det juh partaj i helgen åxå... sommarfest på kårren, ska bara ringa Ida å övertala henne att komma... vilket inte borde bli föör svårt - Då det e BARTÖMMNING!= verry nice price in the BAR!

<<<<<<<<<<<tjing tjong>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Imorn smäller det!!!

Help me GOD!

Sitter just nu å ska förbereda nåt vettigt att presentera imorgon när vi ska gå upp med våran uppsats!!! Lite skitis e man!!!!!!!!!!!!!!!!! men men.... e väl inte en jävel som bryr sig om vad jag har att säga ändå så... eller!?!?! neeeeeee

See U tomorrrrrrow - If I´m alive...

Tenta Avklarad

Å vilken tenta sen dåh! Kanske den svåraste av dem alla!? Trodde kanske att herr Frost skulle kunna lätta lite på svårighetsgrade, nu när han annonserat sin avgång efter sommarn.... men ICKE! Åt skogen gick det! Ber nu till högre makter för att få ett G på denna!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARA fyra seminarier kvar denna vecka nu... ahhh å så klart en halvdags jobb - inte kommer man undan det inte...

GRATTIS MARTIN, student med finfina betyg;)
Inom kort kommer bilder upp från MArtas student! Trevligt var det, trots stress och ångest :P Blev dock ingen utgång för min del, men nersprutad av skumpa hann man bli endå. mmm ungdomar.... ;) 
(Fan att min röda dress var tvungen att gå sönder :(:(:( )

På onsdag åker mamma å Martin med SAbbe till MAlta.... JAG VILL OXÅ!!!! men men, slutsem då, så får väl satsa på att åka i juli istället....... :(

Nu ska jag läsa och laga lite maaaaaaaaaaaat.... räkpasta får d bli....

hopp!

RSS 2.0